Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Παγώνουν" τα πάντα στο Mega !


Μαντατοφόρος κακών ειδήσεων είμαι σήμερα, σε ότι έχει να κάνει με το Mega ! Βλέπετε, το Μεγάλο Κανάλι στην προσπάθειά του να σηκώσει στους ώμους του όλο το βάρος της κρίσης, πήρε μία γενναία μεν, άκρως δυσάρεστη δε, απόφαση. Μία απόφαση η οποία είμαι σίγουρη πως θα σας απογοητεύσει τα μάλλα !
"Παγώνουν" τα πάντα στο Mega !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και μοιραία έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά, οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν εντέλει να υποδεχτούν την νέα σεζόν, χωρίς να βγάλουν στον αέρα απολύτως τίποτα καινούργιο, σε ότι έχει να κάνει με το prime-time τους.


Με άλλα λόγια; Στο καθημερινό, βραδινό πρόγραμμα του Mega δεν θα υπάρχει τίποτα καινούργιο να δούμε, ή σχεδόν τίποτα. Και πως θα γίνει αυτό; Απλούστατα, κάθε βράδυ στις 9.00 θα προβάλλεται η τούρκικη σειρά "Sila" και αν μας τελειώσει, μην ανησυχείτε θα υπάρξουν νέες αφίξεις από τον Βόσπορο, στις 10.00 θα ακολουθεί το "Master Chef 2", το οποίο θα είναι κατ ΄ουσίαν και η μοναδική φρέσκια πρόταση του καναλιού και στις 11.00 ; Μα φυσικά σειρές σε επανάληψη.

Ετσι, όλες οι ελληνικές σειρές του Mega - πλην των "Κλεμμένων Ονείρων" που θα μεταδίδονται κανονικά κάθε απόγευμα -
μπαίνουν στο συρτάρι για Γενάρη, στην προσπάθειά του το κανάλι να κερδίσει χρόνο και βεβαίως-βεβαίως χρήμα, έτσι ώστε να ξεπεράσει όλα τα οικονομικά εμπόδια, για να μπορέσει να στήσει ξανά, ένα νέο πρόγραμμα.

Τράτζικ !!!!
tlivetv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου