Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Έχασε 49 κιλά κάνοντας σεξ!

Έχασε 49 κιλά κάνοντας σεξ!
Η Pauline Potter ήταν η πιο εύσωμη γυναίκα στον κόσμο. Ήταν. Γιατί μετά αποφάσισε πως θέλει να αδυνατίσει. Και τι καλύτερος τρόπος για αδυνάτισμα από έναν μαραθώνιο... σεξ;
«Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλαυτά καίω 500 θερμίδες τη φορά. Είναι τρομερή άσκηση», είπε η Pauline. Έχασε ήδη 50 κιλά κάνοντας σεξ με τον Alex, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2002.
Η Pauline δίνοντας συνέντευξη σε περιοδικό μπήκε και σε πιπεράτες λεπτομέρειες για το πώς χάνει αυτές τις 500 θερμίδες, κάνοντας αρκετά προκαταρτικά και μασάζ, και τονίζει πως το κρεβάτι της είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει! Το μόνο που τη στεναχωρεί είναι πως δεν μπορεί να αγοράσει σέξι εσώρουχα... τουλάχιστον ακόμα.
Με τον Alex είχαν χωρίσει στο παρελθόν και αυτός ήταν ο λόγος που πάχυνε - έτρωγε μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι έφτασε να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο. Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε πως ο λόγος που κάλεσε τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records ήταν γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει -από την ντροπή της- να αδυνατίσει! Κάτι που όμως τη βοήθησε να έρθει και πάλι σε επαφή με τον Alex. Έτσι τα ξαναβρήκαν.
Ο Alex δήλωσε: «Αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω απ' ότι εγώ, έχουμε βρει τον τρόπο να τοποθετούμε κάπως το σώμα της για να ικανοποιούμαστε και οι δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου