Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Αστυνομικοί έβλεπαν πορνό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που δημιούργησε σάλο τόσο στις τάξεις της Αστυνομίας όσο και σε ολόκληρη την κοινή γνώμη της Κύπρου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο "Ταχυδρόμος της Πάφου".

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής χάλασε και κατά την προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης στον σέρβερ από τεχνικούς στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο πορνό που φαίνεται να παρακολουθούσαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.
Το γεγονός αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Αστυνομικού σώματος.
Η ζημιά σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στον σέρβερ έχει υπολογιστεί στις 4 χιλιάδες ευρώ.
Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας. Πάντως, εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε το νέο σκάνδαλο στην Αστυνομία… άρχισε και το ψάξιμο για το ποιοί "κατέβαζαν" τα βίντεο με τα πορνό… εν ώρα, μάλιστα υπηρεσίας.
Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται οι «κρυφές» δραστηριότητες κάποιων μελών, εν ώρα, μάλιστα καθήκοντος στην νέα Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου