Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σκιάθος:''Με έκλεισαν στο δωμάτιό τους και με βίασαν 5 άτομα''!

Η 18χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και ακολούθησαν συλλήψεις - Διαβάστε τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στη Σκιάθο.
Η 18χρονη γυναίκα από τη Σουηδία έκανε διακοπές στο νησί των Σποράδων και σε ένα μπαρ γνώρισε, όπως είπε, τους 5 Έλληνες που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, οι πέντε Έλληνες προσφέρθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο της, πράγμα που η ίδια δέχθηκε. Όμως στην πορεία, άλλαξαν διαδρομή και την οδήγησαν στο δωμάτιο του ενός από αυτούς.
Η Σουηδέζα  υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία γιατί, όπως ανέφερε, οι πέντε νεαροί και την εξανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα και δεν την άφηναν να φύγει! ''Φώναζα, καλούσα σε βοήθεια αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη και με κρατούσαν χωρίς την θέλησή μου'' φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Η ιατροδικαστική εξέταση όμως, έδειξε ότι η 18χρονη δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ δεν βρέθηκαν και ίχνη συνουσίας. Παρ’ όλα αυτά, οι νεαροί Θεσσαλονικείς ηλικίας 20 και 22 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα κρίνει αν συντρέχει λόγος να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου