Η κοιλιά είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος όσον αφορά στο λίπος.
Δυστυχώς, η γυμναστική και οι κοιλιακοί δεν φτάνουν για να... φύγει το λίπος από την κοιλιά μας. Η λύση περνά και από το πιάτο μας.
-Προσθέτουμε φρούτα με πορτοκαλί χρώμα: Περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμίνης C και βήτα καροτένιο. Τέτοιες τροφές είναι το πορτοκάλι, οι φράουλες , τα μούρα, το καρότο, το πεπόνι και το ροδάκινο.
-Άπαχες πρωτεΐνες: Το ¼ των ημερήσιων θερμίδων πρέπει να αποτελείται από πρωτεΐνες , γι’ αυτό εμείς επιλέγουμε άπαχες τροφές, όπως κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και αποβουτυρωμένο γάλα.
-Τροφές πλούσιες σε σελήνιο: Βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το βρίσκουμε στα καρύδια, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα πουλερικά, το κόκκινο κρέας και τα θαλασσινά.
-Το κρασί: Οι έρευνες έχουν δείξει πως ένα ποτήρι κρασί προστατεύει από την αύξηση του σωματικού βάρους στη μέση.
-Τέλος, τρώμε ψάρια. Έρευνες έδειξαν πως τα μονοακόρεστα και τα Ω-3 βοηθούν το σώμα να διατηρήσει τη γραμμή του.
24h.gr
ΠΗΓΗ NEWSGALLERY
Δυστυχώς, η γυμναστική και οι κοιλιακοί δεν φτάνουν για να... φύγει το λίπος από την κοιλιά μας. Η λύση περνά και από το πιάτο μας.
-Προσθέτουμε φρούτα με πορτοκαλί χρώμα: Περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμίνης C και βήτα καροτένιο. Τέτοιες τροφές είναι το πορτοκάλι, οι φράουλες , τα μούρα, το καρότο, το πεπόνι και το ροδάκινο.
-Άπαχες πρωτεΐνες: Το ¼ των ημερήσιων θερμίδων πρέπει να αποτελείται από πρωτεΐνες , γι’ αυτό εμείς επιλέγουμε άπαχες τροφές, όπως κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και αποβουτυρωμένο γάλα.
-Τροφές πλούσιες σε σελήνιο: Βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το βρίσκουμε στα καρύδια, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα πουλερικά, το κόκκινο κρέας και τα θαλασσινά.
-Το κρασί: Οι έρευνες έχουν δείξει πως ένα ποτήρι κρασί προστατεύει από την αύξηση του σωματικού βάρους στη μέση.
-Τέλος, τρώμε ψάρια. Έρευνες έδειξαν πως τα μονοακόρεστα και τα Ω-3 βοηθούν το σώμα να διατηρήσει τη γραμμή του.
24h.gr
ΠΗΓΗ NEWSGALLERY
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου